Tellida tasub siis kui mingi konsensus on saavutatud, mida ja kui palju vaja on. Mingid imepisikesed kirjad kipuvad kiirelt maha tulema, seega tasuks suuremat mõõtu valida. Mõistlik oleks ühe või kahe mõõdu peale pidama jääda, igasuguste erinikerdiste välja kammimine võtab räigelt aega. Neid badge stiilis kleepse saab tasuta siis kui USA lehel USDM VIN kood sisse laksata. JDM masinate peale ei osata seal midagi arvata.BlackRabbit kirjutas:Millal järgmine suurem klubikleebiste tellimine on?
Subaruomanikele pakutakse USAS ka selliseid kleepse:
http://www.subaru.com/badgeofownership/index.html
IMHO väga lahedad.
Klubi kleebis?
Re: Klubi kleebis?
I've got AWD and i'm not afraid to use it!
Mingeid kleepse tehakse või on asi vaikusesse ära vajanud 

- BlackRabbit
- Guru
Tavalise klubikleepsu teostamine ei tohiks probleem olla. Disaniideid võib muidugi pakkudaaivo28 kirjutas:Keegi aktivist võiks selle asja käsile võtta kül.

Keerulisem on ülalmainitud idee teostamisega http://www.subaru.com/enthusiasts/badge ... index.html, sest siin oleks vaja teada kui palju ja milliseid elemente oleks vaja toota ja kui keerulisena me antud idee teostame.
Olen firmale kunagi sarnaseid kleepse tellinud, seega ei tohiks ka Eestis teostamine probleemiks kujuneda.
No se pole IMO suurem asi ka
tavalisest klaasi kleepsust oleks küll ju ..

Varuosad, Motul/Castrol õlid.
keegi tegeleb selle teemaga üldse?
Iseenesest ma võiks orgunnida kui rahval huvi on . Laseks mõned disainid ehk teha ja siis saab juba edasi vaadata ?
SpongeRacing-Jaapani auto ning varuosade maaletooja.
Huvi on!
Pakun, et kleebistel võiks erisuurused ka olla.
Mina näiteks väga suurt ei tahaks, mõni täine jälle vb soovib "pooleaknasuurust."
Pakun, et kleebistel võiks erisuurused ka olla.
Mina näiteks väga suurt ei tahaks, mõni täine jälle vb soovib "pooleaknasuurust."
07/XT->08/2.0D->07/XT->05/H6 mt->06/OBK 2.5->04FSTI->04XT->2010/OBK3.6L+08/STI
Midagi tagasihoidlikut võiks ju kuhugi kleepida Foresterile
16' Forester XT
12' Legacy UA 2.5
06' Forester XT 5MT
01' Outback H6
01' Legacy 2.5 Limited
12' Legacy UA 2.5
06' Forester XT 5MT
01' Outback H6
01' Legacy 2.5 Limited
Jälle asi vaikseks jäänud.
Kas keegi tahab asja enda peale võtta?
Kleebis võiks olla siis see sama mis särgil ees on?
Vähemalt minu arvates. Või siis subaruclub.net natukene suuremalt.
Ja võiks olla 3 eri suurust!

Kas keegi tahab asja enda peale võtta?
Kleebis võiks olla siis see sama mis särgil ees on?
Vähemalt minu arvates. Või siis subaruclub.net natukene suuremalt.
Ja võiks olla 3 eri suurust!

Keebis võiks olla küll jah.
Arvan et "subaruclub.net" kiri võiks küll suurem olla. Tea, kas see "subaru" seal niiväga oluline olekski...
Arvan et "subaruclub.net" kiri võiks küll suurem olla. Tea, kas see "subaru" seal niiväga oluline olekski...
07/XT->08/2.0D->07/XT->05/H6 mt->06/OBK 2.5->04FSTI->04XT->2010/OBK3.6L+08/STI
mina arvan, et võiks olla ikkagi kleebis autodel. see ei peaks olema suur aga nähtav. see oleks respekt meie margile nagu on ka teistel.
Kui juba kleepsude tegemiseks läheb võiks ka väikesed teha mida võiks kleepida karbile, ukse peale või kuhu iganes.
Kui vahepeal tekkis probleem, et kellele käppa visata ja kellele mitte, võiks näiteks esiklaasi paremasse nurka mingi kolmnurkse klepsu disainida ja taha vastavalt maitsele, kas stangele või klaasile, luugile...
ex vanad 2,5 liitrit
2008 2,5 XT
2008 2,5 XT
Jah, midagi sellist võiks ka olla.HUNT113 kirjutas:Kui vahepeal tekkis probleem, et kellele käppa visata ja kellele mitte, võiks näiteks esiklaasi paremasse nurka mingi kolmnurkse klepsu disainida ja taha vastavalt maitsele, kas stangele või klaasile, luugile...
aga äkki keegi siit reklaami kujundaja vms (peaks kleepsu tegemine paari minuti töö olema)

üleskutse: jagage oma ideid kleepsu osas.