Paar ettepanekut
Õigus!Anonymous kirjutas:Ja üldjuhul (muidugi on erandeid) pole sellistel vendadel ka eriti midagi öelda ega küsida. Tema lihtsalt sõidab ja maksab kellegile pappi, et see nii ka edasi oleks. Ja oma auto hingeelust ei pruugi ta rohkem teada, kui keskmine autojuht.
Ma ei usu, et ka Ferraari või Lamborghini omanik käiks foorumis juppide hindu uurimas või halamas, et näe, masin sööb õli. Nishid on selleks liig erinevad.
I've got AWD and i'm not afraid to use it!
[quote="vaska"][quote="Anonymous"]Ja üldjuhul (muidugi on erandeid) pole sellistel vendadel ka eriti midagi öelda ega küsida. Tema lihtsalt sõidab ja maksab kellegile pappi, et see nii ka edasi oleks. Ja oma auto hingeelust ei pruugi ta rohkem teada, kui keskmine autojuht.[/quote]
Õigus!
Ma ei usu, et ka Ferraari või Lamborghini omanik käiks foorumis juppide hindu uurimas või halamas, et näe, masin sööb õli. Nishid on selleks liig erinevad.[/quote]
Õigus!
Ma ei usu, et ka Ferraari või Lamborghini omanik käiks foorumis juppide hindu uurimas või halamas, et näe, masin sööb õli. Nishid on selleks liig erinevad.[/quote]
-
- Sõõrikujoonistaja
- Kontakt:
Re: Paar ettepanekut
Et mudelite all pole veel XV välja toodud 

Re: Paar ettepanekut
Tehtud - viewforum.php?f=46
A Subaru is not just for Christmas, it's for life
Impreza WRX STI JDM ver II 1996 2.0 203 kW 6-mt
(Impreza WRX STI 2002 2.0 252 kW 6-mt)
(Legacy 2007 2.0 121 kW 5-mt)
Impreza WRX STI JDM ver II 1996 2.0 203 kW 6-mt